USLUGE
_

Brazilsko feniranje

_

Jeste li osoba koja jako često pere kosu, a imate želju da ona bude savršeno ravna, kao isfenirana baš svaki put?

Predložićemo vam brazilsko feniranje, jer za to što vi želite ne postoji bolji izbor.

Savršeno ravna i zdrava kosa biće vaša svakodnevica.

Cijene:

  • Po ml. 2KM

Stručno osoblje:

Milica Majkić Frizer

Slaviša Macanović Frizer

Milenko Vilipić Frizer

Rezervišite termin već danas

Pročitajte više

Brazilsko feniranje ili Brazilski Keratinski tretman

Brazilski keratinski tretman predstavlja prekretnicu u svijetu njege kose, nudeći napredno i efikasno rješenje za oporavak oštećene kose i vraćanje njenog prirodnog sjaja i mekoće. Ovaj tretman, koji je stekao popularnost širom svijeta, od Južne do Centralne Amerike, pa sve do Evrope i Azije, sada je dostupan i na našem tržištu, obećavajući transformaciju vaše kose koja će vas oduševiti.

Zašto Odabrati Brazilski keratinski tretman?

Brazilski tretman keratinom nije samo običan tretman za kosu, to je umjetnost koja koristi najfinije sastojke iz svjetske kozmetologije, za smanjenje volumena i povećanje sjaja vaše kose. Sa svojim bogatim sadržajem hidroliziranog keratina, vitamina i kolagena, ovaj tretman štiti vašu kosu od oštećenja uzrokovanih toplotnim uređajima, čineći je glatkom i ravnom, a istovremeno zadržavajući njen prirodni izgled.

Kako Djeluje?

Kosa se prirodno sastoji od keratina, koji se gubi uslijed raznih štetnih procesa poput bojenja, izbjeljivanja i upotrebe toplotnih uređaja. Brazilski keratinski tretman djeluje tako što nadoknađuje izgubljeni keratin, momentalno regeneriše kosu, daje joj visoki sjaj i eliminiše poroznost. Ovaj tretman je posebno efikasan na izrazito kovrčavoj i valovitoj kosi, pružajući dugotrajne rezultate koji mogu trajati od 2 do 4 mjeseca, ovisno o tipu kose i načinu održavanja.

Primjena i održavanje

Primjena brazilskog keratinskog tretmana treba biti povjerena stručnjacima, s obzirom na to da nepravilna primjena može dovesti do oštećenja kose. Tretman se nanosi na kosu odijeljenu na sekcije, a zatim se aktivira toplotom pegle za kosu, osiguravajući dubinsku penetraciju keratina u vlasi. Važno je koristiti šampone bez sulfata i izbjegavati izlaganje kosi morskoj i kloriranoj vodi kako bi se produžio efekat tretmana.

Zaključak

Brazilsko feniranje nudi ne samo oporavak i revitalizaciju oštećene kose, već i slobodu i lakoću u svakodnevnom održavanju. Bilo da želite smanjiti volumen, povećati sjaj ili jednostavno uživati u glatkoj i svilenkastoj kosi, brazilski feniranje je idealno rješenje koje će promijeniti vašu rutinu njege kose i omogućiti vam da vaša kosa izgleda zdravo i njegovano u svakom trenutku. Posjetite naš salon i dozvolite našim stručnjacima da vam pruže iskustvo koje će transformisati vašu kosu i podići vaše samopouzdanje na novi nivo.

LOKACIJA
_

Gdje se nalazimo

_
POGLEDAJTE KORPU