Kérastase Resistance Serum Therapiste – Serum za lomljivu i jako oštećenu kosu 30 ml

100.00KM

Način primjene:
Na mokru, opranu kosu nanesite 1 – 2 doze seruma iz pumpice i nježno ga umasirajte od sredine do vrhova kose. Potom možete nastaviti oblikovati kosu kao inače. Serum se može nanijeti i na suhu kosu kod završnog oblikovanja.

Kategorije: ,

Kérastase Resistance Serum je idealna kombinacija sastojka za njegu na bazi ulja koji hidratizira pramenove kose i kreme koja zatvara i njeguje kosu. Revolucionarna mješavina sastojaka koji su istovremeno i kontradiktorni, daje proizvodu potpuno jedinstvene rezultate. Proizvod se zagrijava u dlanovima i nanosi na vrhove u kosi osušenoj ručnikom. Ovaj serum se može dobro raspodijeliti po dužini i ima učinak zaštite od topline.

Prednost:

– Dodaje vlagu kosi
– učinkovito liječi ispucale vrhove i njeguje kosu,
– Daje jedinstvene rezultate i daje kosi novu snagu
– Ima efekat toplotne zaštite, štiti kosu od toplote do 2300C

Lista sastojaka:

Ciklopentasiloksan, voda/voda, dimetikonol, dimetikon, cetearil alkohol, fenil trimetikon, amodimetikon, fenoksietanol, polikvaternij-37, tridecet-5, propilenglikol dikaprilat/dikaprat, stearet citrol-2 Trideceth-10, Ppg-1 Trideceth-6, geraniol, glicin, arginin, prolin, tirozin, glutaminska kiselina, hlorheksidin diglukonat, serin, benzil alkohol, hidroksipropiltrimonijum hidroliozid pšenični protein, -Isomethyl Iometil ionodinac, Inometil Ionodinac, Ekstrakt lista, parfem/miris

POGLEDAJTE KORPU