Kérastase Symbiose Micro-Peeling Cellulaire 200 ml – Mikro piling za osjetljivo vlasište sklono peruti

105.00KM

Opis

Naš prvi mikro piling protiv peruti.
Poput pilinga lica, Micro-peeling cellulaire je hemijsko-mehanički piling koji sadrži 1.9% salicilne kiseline koja trenutno uklanja mrtve stanice i vidljivu perut  te tako čisti vlasište i umiruje nadraženost. Pročišćavajuće čestice i nježna kiselina pripremaju vlasište kako bi aktivni sastojci koji djeluju protiv peruti, nastavili daljnju njegu.  Žene u kvalitativnom  istraživanju (visoko percipirana trenutna efikasnost*) su obožavale ovaj proizvod koji je kao takav već ikona Symbiose linije. Hemijska pročišćavajuća svojstva podudaraju se sa našom staničnom znanošću kao i sa potrebama tržišta za proizvodima za kosu koji su slični proizvodima za njegu kože.  Formulisan sa mikro piling kiselinom i česticama biljnog porijekla za pročišćavanje mrtvih stanica i uklanjanje vidljive peruti na biološkoj i vidljivoj razini.
*Korisničko istraživanje, 2 sedmice upotrebe 

Nanesite i umasirajte mikro piling:
Nanesite na suhu kosu
Korak 1: stavite žlicu mikro pilinga u zdjelicu i nanesite ga četkicom na suhu kosu direktno na vlasište. Podijelite kosu i resporedite mikro piling po cijelom vlasištu.
Korak 2: Pokvasite vlasište i proizvod
Korak 3: Umasirajte mikro piling sa palčevima po podijeljenoj kosi sa dna ka vrhu glave i nastavite masažu cijelom rukom po cijelom vlasištu.
Korak 4: Dodajte vode, zapjenite i temeljno isperite
Kategorije: ,
POGLEDAJTE KORPU